Chinese aftermarket hu on 2012 civic si help

Discussion in 'Audio Setups & Aftermarket Head Units' started by OnlyChampion, Feb 11, 2020.

  1. OnlyChampion

    OnlyChampion New Member

    Messages:
    2
    I got a android aftermarket oem style hu for my 2012 civic si and plugged everything and it turns on but no sound. I am very new to this type of stuff and I also don’t no much about wiring. Any ideas?
     

    Attached Files:

    Honda-Fan likes this.
  2. Honda-Fan
    • 2019 Toys For Tots

    Honda-Fan Well-Known Member

    Messages:
    533
    Location:
    Dallas, Texas
    Vehicle Model:
    Civic LX
    Body Style:
    Coupe
    I've never seen this unit before-- do you have a link to where you got it from?
     
  3. OnlyChampion

    OnlyChampion New Member

    Messages:
    2
  4. Honda-Fan
    • 2019 Toys For Tots

    Honda-Fan Well-Known Member

    Messages:
    533
    Location:
    Dallas, Texas
    Vehicle Model:
    Civic LX
    Body Style:
    Coupe
    Okay!

    So it looks like on this diagram that 16 & 17 are your main audio outputs. Just from a construction standpoint-- the way that they're just hangin' out of the molex like that can spell trouble. If you're up to it-- I'd attach a male-to-male RCA cable to these two connectors (for extension), and then test that with a multimeter to see if it's giving any signal at all. If there's no signal, then the board might have some sort of loose portion between the wire and connection ( maybe a push into the slot will help ), or an actual short/broken piece.
    s-l1600.jpg
     
    Last edited: Feb 12, 2020
  5. Christian AC

    Christian AC Member

    Messages:
    2
    Metra 70-1730
     

Share This Page